Oferuje ogromne bogactwo możliwości przeżycia niezapomnianych chwil w miejscu iście bajkowym, pełnym subtelnego uroku. W niezwykłe kameralnej atmosferze, która panuje w Pałacowym SPA, można się oddać relaksacyjnym zabiegom i rytuałom, które dzięki mistrzowi masażu ajurwedyjskiego, pochodzącemu z serca magicznej krainy odległych Indii, są prawdziwie egzotyczną podróżą.
Niepowtarzalny klimat tego miejsca tworzą też smaki. To tu, kuchnia bierze to, co najlepsze z regionalnych produktów. Na steki z młodej, wyselekcjonowanej wołowiny rasy Limousine i Charolaise pochodzącej z własnej, ekologicznej hodowli, warto przejechać wiele kilometrów, aby poczuć głębię smaku uwalnianą przy każdym kęsie. Wołowina, zanim trafi do pałacowej kuchni leżakuje minimum 28 dni w specjalnych warunkach. W tym czasie mięso kruszeje, staje się soczyste i ma piękny czerwony kolor.
Filozofię « from farm to table » widać i czuć również w menu degustacyjnym, które w nowoczesnej odsłonie prowadzi przez regionalne smaki.
www.palacpacoltowo.pl
Wasze Komentarze
Jeszcze nie skomentowano powyższego artykułu.Wszystkie komentarze są własnością ich autorów. Autor ponosi pełną odpowiedzialność za treść wpisu. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, planetakobiet.com.pl może przekazać wszelkie informacje stronom zainteresowanym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu.